+31 (0) 85 080 582 0

Jouw eigen electronische perskit

Meer informatie

Hallo daar,

​Ben je het zat om telkens de verkeerde noot te raken in je muziekcarrière? Zoek dan niet verder en kies voor Wayland Management! We zijn niet zomaar een artiestenmanagement - wij zijn degenen die je helpen om die ladder naar succes te beklimmen.

Bij Wayland Management bieden we meer dan alleen een paar tips om je te verbeteren. We bieden eersteklas coaching, gespecialiseerde tools en baanbrekende cursussen om je te helpen de beste muzikant te worden die je kunt zijn. En hé, we gooien misschien zelfs een beetje humor in om de stemming te verlichten - want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch? Dus als je klaar bent om je muziekcarrière naar een hoger niveau te tillen, kom dan naar Wayland Management. 

Bij Wayland Management begrijpen we dat een succesvolle muzikant zijn meer vereist dan alleen rauw talent. Daarom bieden we een scala aan diensten om je te helpen een volledige en professionele muziekcarrière op te bouwen.

Een van onze nieuwste aanbiedingen is MeetThe.Band - een elektronische perskit-app die is ontworpen om het voor jou gemakkelijk te maken om je muziek en talent aan professionals in de industrie te laten zien. Met MeetThe.Band kun je in enkele minuten een verbluffende EPK maken, compleet met bio, muziektracks, foto's en meer.

Maar dat is nog niet alles - we hebben ook de middelen om je muziek naar een hoger niveau te tillen. Onze platenlabel-services kunnen je helpen om je muziekcarrière te starten door het uitbrengen van je muziek, terwijl ons muziekdistributienetwerk je muziek voor een breder publiek kan krijgen.

Dus als je serieus bent over het slagen in de muziekindustrie, is Wayland Management de partner die je nodig hebt. We staan ​je bij elke stap van het proces bij, van het verfijnen van je geluid tot het laten horen van je muziek aan de juiste mensen. Laten we samen mooie muziek maken!

Lees meer over ons management